Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 august 2012

Ghiveci cu vinete



Este o mancare de sezon foarte gustoasa, va recomand sa o incercati.

Ingrediente
2 cepe
2 ardei capia sau gogosar
1 vanata, a mea a avut 300 g
1/2 cana orez
2-3 frunze de telina
sare, piper, 1 frunza de dafin




Curatam ceapa, o tocam si o punem la calit in 2-3 lg. de ulei, adaugam si ardeii tocati. Dupa ce s-au inmuiat adaugam si vanata ( curatata si taiata cubulete), le lasam sa se caleasca si apoi adaugam o cana de apa, orezul, frunza de dafin, frunzele de telina legate si un praf de sare si piper. Nu e nevoie de mai mult de 20-30 de minute pana este gata. Verificam daca este suficient de condimentata si e gata de servit, nu am mai apucat sa ii fac poza la farfurie pentru ca s-a mancat ghiveciul cat ai zice peste!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu