Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 ianuarie 2012

Frigarui


Ingrediente
1 piept de pui sau orice alt fel de bucata de carne aveti, pulpe dezosate, pulpa de porc
1 ceapa
1 ardei gras, de preferat rosu
1 bucata de carnat si o creasta de slanina

Toate ingredientele se taie in bucati mici.

Nu condimentam nimic pt ca aroma de la ceapa si  ardei sunt suficiente iar slaninuta si carnatul sunt sarate.  Se pun pe bete bucati de carne, apoi ceapa, slaninuta, ardei, carnat....

Daca folositi bete de bambus or sa va iasa mai multe frigarui, mie mi-au iesit doar 4 pt ca betele mele sunt mai lungi. Eu le-am fript afara la gratar.La fel de bine se pot face si la cuptor, il incingem la 200 de grade punem o tava jos in cuptor pt ca sosul sa se scurga in ea si frigaruile le punem sus pe gratar. Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu