Faceți căutări pe acest blog
luni, 1 octombrie 2012
Ardei umpluti cu varza
Ingrediente
5 kg de varza
35-40 de ardei
6 l apa
1 l de otet
300 g zahar
5 lg de sare mare
Pentru fiecare borcan de 1,5 l punem 1/2 lingurita de boabe de mustar, de piper, 1 frunza de dafin si 1 crenguta de cimbru, 1 vf de cutit de salicilat.
Scoatem cotorul la ardei si ii saram putin inauntru ca sa se inmoaie, tocam varza si punem si peste aceasta un pic de sare casa se mureze. Punem apa la fiert impreuna cu zaharul si sarea. Umplem ardeii cu varza ( eu am avut si rosie si alba ) si ii asezam in borcane impreuna cu condimentele si apoi turnam apa fiebinte ( punem un cutit de inox sub borcane sa nu crepe) Le punem capacele si le pastram intr-un loc racoros.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu