Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 octombrie 2012

Ghiveci pt. iarna


Ingrediente
500 g morcov
1 kg de ceapa
1 kg de ardei ( rosu si galben)
500 g telina, radacina
500 ml ulei
2-3 rosii mari
4-500 g ciuperci din conserva
100 g oerz
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata julien, morcovul si telina care au fost date pe razatoare. Cand s-au inmuiat adugam si ardeiul taiat cubulete si apoi rosiile taiate cubulete. Eu am bagat cratita la cuptor si lasat-o sa fiarba pana a iesit uleiul deasupra, apoi adaugam orezul fiert si  ciupercile si mai lasam 15-20 de minute la cuptor. O punem in borcane si apoi le punem pe acestea pentru inca 20-25 de minute la cuptor la foc potrivit, apoi oprim focul si lasam borcane acolo peste noapte. Se depoziteaza la loc racoros.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu