Faceți căutări pe acest blog
duminică, 11 decembrie 2011
Ciorba de carnati cu moare de varza
300-400 g carnati
500 ml moare de varza
1 morcov
telina ( 150 g)
1 ceapa
o radacina de patrunjel
1/4 dintr-un ardei
2 oua
smantana
Intr-o cratita se pun cam 2l de apa la fiert, cand da in clocot se baga legumele spalate si tocate, carnatii taiati rondele si moarea, se lasa sa fiarba 30 de minute si apoi se ia de pe foc. Galbenusurile se amesteca cu 2 linguri de smantana si se pun in ciorba, se verifica daca este destul de sarata ( la a mea nu a mai fost nevoie sa adaug, eu am mai pus si niste patrunjel verde tocat pt aspect) si se poate servi. Chiar daca este una dintre cele mai simple ciorbe eu cred ca este printre cele mai bune!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arată foarte bine
RăspundețiȘtergere