Faceți căutări pe acest blog
marți, 13 decembrie 2011
Tochitura de porc
Ingrediente
1kg de pulpa de porc (eu am pus si niste costita afumata pt aroma)
1 capatana de usturoi
1 ceapa
cimbru
500 ml bulion
500 ml vin rosu
sare,piper
ulei
Se pun 50ml ulei la incins intr-o cratita unde punem carnea taita bucati mai mici sa se prajeasca un pic, cand incepe sa se rumeneasca adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt, mai lasam cateva minute cat sa se caleasca si acestea si pe urma punem o crenguta de cimbru, sare si piper punem vinul si lasam sa fiarba la foc mic cu capacul pus. Dupa vreao 30 de minute adaugam bulionul si de data aceasta nu mai punem capacul, lasam pe foc pana cand carnea este gata si lichidul a scazut si a ramas doar un sos mai gros.
Am facut langa o mamaliguta a fost, foarte buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu