Faceți căutări pe acest blog
marți, 20 decembrie 2011
Pulpe de pui cu jambon si ardei
Ingrediente
1 caserola de pulpe inferioare (7-8)
7-8 felii de jambon (bacon, pancetta, prosciutto)
3 ardei capia
sare, piper, boia, rozmarin
100 ml ulei
Se spala pulpitele si se sterg cu servet absorbant apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia. Ardeii se coc, se curata se taie rondele. Luam cate o pulpita si o rulam intr-o felie de jambon, le asezam pe rand in tava, apoi printre ele punem si rondelele de ardei si deasupra presaram o lingurita de rozmarin. Se tin la cuptor cam 60 de minute la 200 de grade si se intorc o singura data cu grija sa nu rupem jambonul. Eu am facut langa un piure, merge cam orice sunt ffff bune!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
imi lasa gura apa....
RăspundețiȘtergereSunt ff bune...e un gust mai diferit, avand in vedere ca in bucataria romaneasca rozmarinul nu este intalnit.
RăspundețiȘtergere