Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 decembrie 2011

Pulpe de pui cu jambon si ardei


Ingrediente
 1 caserola de pulpe inferioare (7-8)
7-8 felii de jambon (bacon, pancetta, prosciutto)
3 ardei capia
sare, piper, boia, rozmarin
100 ml ulei

Se spala pulpitele si se sterg cu servet absorbant  apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia. Ardeii se coc, se curata se taie rondele. Luam cate o pulpita si o rulam intr-o felie de jambon, le asezam pe rand in tava, apoi printre ele punem si rondelele de ardei si deasupra presaram o lingurita de rozmarin. Se tin la cuptor cam 60 de minute la 200 de grade si se intorc o singura data cu grija sa nu rupem jambonul. Eu am facut langa un piure, merge cam orice sunt ffff bune!




2 comentarii:

  1. imi lasa gura apa....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt ff bune...e un gust mai diferit, avand in vedere ca in bucataria romaneasca rozmarinul nu este intalnit.

    RăspundețiȘtergere