Ingrediente
2 capatini de salata
slaninuta
lapte
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 ou
smantana
iaurt
Slaninuta se taie cubulete si se pune la prajit intr-o cratita, cand este rumenita adaugam ceapa si usturoiul tocate, le lasam sa se caleasca apoi adaugam salata (spalata si rupta bucatele). Le lasam cateva minutele cat sa se inmoaie salata apoi adugam laptele ( eu am pus cam 500 ml ) si cam aceasi cantitate de apa, trebuie sa fiarba cateva minute si e gata. Galbenusul de ou il amestecam cu o lingura de smantana si una de iaurt ( eu am pus lapte covasit) si il adaugam in ciorba ( se mai poate acri cu helas sau otet)....si GATA!
Pot spune ca e ciorba mea preferata nu o sa ma satur niciodata de ea :) .
si eu o fac la fel
RăspundețiȘtergeree foarte buna
Crec si eu ca altfel de unde as fi putut stii! :)))
RăspundețiȘtergereCred si eu ca altfel de unde as fi putut sti! :))
RăspundețiȘtergere