Faceți căutări pe acest blog
miercuri, 28 decembrie 2011
Rafaello
Ingrediente
500 g lapte praf
200 g zahar pudra
200 g nuca de cocos
200 g unt
1 lingura de smantana
Intr-un vas amestecam toate ingredientele ( punem doar jumatate din cantitatea de lapte praf si doar jumatate din cea de cocos) in functie de cat de moale iasa aluatul adaugam si restul de lapte praf ( ideal este sa il punem tot si sa mai adaugam smantana daca este nevoie). Modelam bilute mici pe care le dam prin nuca de cocos, putem pune inauntru aluna sau fistic, eu le-am lasat simple. Le asezam pe un platou ( ideal este sa le asezam una langa alta)si le punem la rece ca sa isi pastreze forma apoi le putem servi :) Dupa islere este desertul meu preferat...chiar un rasfat :))
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu