Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 iunie 2012

Ciorba de ardei umpluti


Este ciorba mea preferata, oricat as manca nu m-as satura.

Ingrediente
6 ardei
500 g carne tocata
150g orez, 3 oua
1 morcov
1ceapa
1 rosie
frunze de telina si de patrunjel ( sau puteti pune radacina)
200g smantana
150 ml bulion
sare, piper

Scoatem cotorul ardeilor, ii spalam si ii umplem ( carnea tocata se amesteca cu orezul si  un ou, un praf de sare si piper), am facut si cateva perisoare. Intr-o oala alaturi de ardei punem restul legumelor tocate, frunzele legate, punem apa ( aprox 2 l) si punem la fiert pentru 30-40 minute, pe la jumatatea timpului eu am pus si perisoarele date prin faina. Punem sare si piper, o dregem cu smantana si ou, sau o putem lasa si asa si e gata de servit.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu