Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 iunie 2012

Prajitura cu branza de vaci si stafide


Ingrediente pt aluat
400 g faina
150 g unt
1 lingura untura
150g zahar
3 oua
1 praf de copt
1 ou pt uns deasupra

Ingrediente umplutura
500 g branza de vaci
100 g stafide
50 g zahar
1 plic de zahar vanilat
3 oua
200g smantana

Incepem cu aluatul, amestecam toate ingredintele si framantam pana aluatul se tine bine, il punem intr-o folie si il dam la frigider pana facem umplutura.
Punem intr-un bol branza, stafidele, zaharul, galbenusul de la oua, smantana si le amestecam bine, apoi incorporam cu grija si albusul batut spuma.
Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem 2 foi din aluat, o punem pe prima in tava o intepam din loc in loc, turnam umplutura apoi punem si cealalta foaie, o intepam si pe aceasta ungem cu ou deasupra.Coacem aprox. 50 de minute la 180 de grade.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu