Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 iunie 2012

Fish & chips


 ''Fish & cips'' varianta ardeleneasca, cu albite de pe Mures si cu cartofi noi din gradina mea.

Ingrediente
500 g peste (gasiti in supermarket macrou congelat, tot asa pestisori micuti)
5-6 cartofi
sare, piper, boia
ulei pt. prajit

Pestii curatati si spalati ii uscam cu un prosop de bucatarie, ii condimentam cu sare, piper si boia si ii prajim in ulei incins timp de aprox 10 min, apoi ii scoatem pe un servet absorbant.
Cartofii ii curatam si apoi ii dam pe razatoare, trebuia sa iasa rondele subtiri, ii prajim in ulei incins si apoi ii scoatem pe un servet absorbant, ii condimentam cu sare, piper si boia.
Langa cartofi si peste bineinteles ca am avut ketchup de casa, mujdei si bere rece. A fost ffff gustos!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu