Faceți căutări pe acest blog
luni, 21 noiembrie 2011
Tocanita de pui cu ciuperci
Ingrediente
carne de pui ( de la un pui de1,500g am folosit tot inafara de piept)
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 conserva de rosii decojite
400 de grame ciuperci (la borcan)
sare, piper, boia, 1 foaie de dafin, patrunjel verde
Se pune carnea( eu cand fac tocanita iau de obicei pielea jos de pe carne) la prajit intr-o cratita pana se rumeneste putin, apoi se scoate. In locul ei se pune ceapa tocata marunt si usturoiul la calit( se mai pastreaza vreo 3 catei doar) , cand ceapa devine sticloasa se adaugda ciupercile si carnea de pui. Apoi se pun rosiile tocate si se completeaza cu apa cat sa se acopere carnea. Se lasa pe foc pana cand a scazut toata apa, cu cateva minute inainte sa o luam zdrobim si cateii de usturoi pe care i-am pastrat si ii adugam si presaram si niste patrunjel verde tocat.
Aceasta mancare nu am mai facut-o pana acum, a fost o inspiratie de moment :)), dar a fost extraordinara...ar fi mers si o mamaliguta langa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
cred ca este foarte buna
RăspundețiȘtergereo sa fac si eu