Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 ianuarie 2012

Papricas de pui cu smantana


Ingrediente
1 pui, am folosit tot inafara de spate, cos, si aripi
3cepe
3 catei de usturoi
1 lingura de smantana, 1 lingura de faina
sare, piper, 1 vf de cutit de boia, 1 frunza de dafin
150 ml bulion

Punem carnea la prajit intr-o lingura de ulei.

 Cand carnea s-a rumenit adaugam si ceapa, si le calim impreuna.

Apoi adaugam un praf de sare, un vf de cutie de piper si boiaua si punem apa cat sa dea peste carne.

Lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea se deprinde usor de pe os.

Cand este aproape gata adugam bulionul si usturoiul zdrobit si mai lasam sa dea un clocot.

Intr-un bol amestecam smantana cu faina si un pic de apa si o punem peste tocanita.

Mai lasam sa dea un clocot si e gata.

 Se poate face langa si o mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu