Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 noiembrie 2011

Ciuperci cu usturoi

Ingrediente

500g de ciuperci (champignon)
2-3 catei de usturoi ( eu am pus mai mult pentru ca era mai maruntel, productie proprie)
125 de grame de unt
branza de burduf
patrunjel





Se curata ciupercile si li se taie cozile, se aseaza intr-o tava. Untul se amesteca cu cozile de ciuperci care au fost tocate marunt, usturoiul il zdrobim cu lama cutitului si pe urma il tocam apoi il punem si pe el, adaugam patrunjelul tocat. Amestecam bine totul intr-un bol, si punem cate o lingurita in fiecare ciupercuta. Bagam tava la cuptor la 180 de grade ( cuptorul fiind incalzit in  prealabil) pentru 20-30 de minute. Cu 5 minute inainte sa fie gata scoatem tava si punem in fiecare ciupercuta cate 1/2 lingurita de branza de burduf si bagam inapoi la cuptor. In aproximativ 5 minute branzica este totpita si ciupercile sunt gata de servit. Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu