Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 noiembrie 2011

Cotlet cu morcov la cuptor


Ingrediente

1 kg cotlet de porc
1 morcov
ulei, vin
sare, piper, boia, praf de usturoi

Luam un cutit mai lung si cu ajutorul lui facem un buzunarel in cotlet pt a putea baga morcovul. Cand gaura este suficient de larga bagam morcovul curatat inauntru, punem cotletul intr-o punga  il condimentam punem 200 ml ulei, 200 ml vin inchidem punga si o punem la frigider pt 1 ora. Cand timpul s-a scurs asezam cotletul intr-o tava si turnam sosul din punga peste si o ceasca de apa, acoperim tava cu folie si bagam la cuptor pentru 1 ora si 40 minute timp in care mai stropim bucata de carne cu sosul din tava, daca la sfarsit considerati ca nu este suficient de rumenita mai lasati inca 10 minute la cuptor fara folie. Am servit alaturi de orez, este un fel de mancare foarte aspectuos si gustos....sper sa-l incercati!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu